Få frugtkasser til din dør hver måned

Elsker du frugt, men er du ikke så god til at få spist de stykker frugt, du gerne skal have hver dag, har vi her en idé til, hvad du kan gøre for at lave om på det.

Du kan nemlig vælge at få dig et abonnement på en frugtkasse, som du enten kan få månedligt eller ugentligt, alt afhængig af hvor stort et behov du har.

Så har du hele tiden adgang til frisk frugt i dit hus

Ved at få dig en frugtkasse har du hele tiden frisk frugt i din bolig. På den måde er der ikke længere en undskyldning for ikke at spise frugt, da du vitterligt bare lige skal ud i køkkenet og hente det.

Der er ikke noget med at have glemt det på din handletur eller lignende. Nu kan du bare dykke ned i din frugtkasse, når du har lyst til et stykke frugt. Og du kan endda vælge at få økologiske frugtkasser, så du kan spise frugt med god samvittighed over for din krop.

Øger chancerne for at spise mere frugt

Når du har en frugtkasse i huset, er der bare større chancer for, at du kommer til at spise mere frugt. Du giver dig selv meget nemmere adgang til frugt, og det vil øge dit indtag af frugt markant.

Det er klart, at du sagtens kan vælge at sno dig udenom din frugtkasse, men hvis det er din intention, er der jo ingen grund til at få en frugtkasse til at starte med.

Så vil du gerne spise mere frugt, og vil du øge muligheden for, at det kommer til at ske, bør du i den grad kigge efter at få dig en frugtkasse.

Få en kombineret frugt og grønt kasse

Har du også udfordringer med at få spist grøntsager hver eneste dag, er det jo også en rigtig god idé at overveje at få dig en kombineret frugt og grønt kasse, så du har lidt af det hele til rådighed derhjemme.

Så kan du både snacke frugt, når du har lyst til det, men du har samtidig også mulighed for at spise meget mere grønt i dine måltider, fordi du på den måde også har masser af lækre grøntsager, du kan vælge ud fra.

Design selv din frugtkasse

Har du nogle særlige krav til din frugtkasse, kan det være en god idé at bestille den fra et sted, hvor du har mulighed for selv at designe, hvad der skal være i din kasse.Det kan være, at der er nogle særlige frugter, du er allergisk overfor, og så er det jo rart, hvis du kan sørge for, at de frugter fx ikke kommer med i din kasse, da du ikke har så meget at bruge dem til.