Stadig flere danskere investerer i dette aktiv

Det har i mange år været meget populært at investere i aktier, og det er det egentlig stadigvæk, men der er en type af aktiver, der fylder mere og mere på de danske investorers dagsorden. Hvis du ikke allerede har gættet, hvad vi kommer ind på, så er det selvfølgelig kryptovalutaer. Disse valutaer har haft meget store stigninger i kursen i løbet af dette år, og det er nok derfor, at de er blevet så populære blandt danskerne og specielt det yngre segment.

 

Mange misforståelser

Kryptovalutaernes popularitet har også gjort, at mange snakker om dem, også selvom de ikke har erfaring med investering. Dette gør, at der er mange misforståelser. Mange læser om store kursstigninger og tror, at investering i kryptovalutaer er en garanteret profit. Det er det overhovedet ikke. Hvis vi skulle sige det, så er en investering i krypto en meget risikabel ting, og du skal kun gøre det, hvis du har råd til at miste dine penge.

 

Mange har desværre også set en række forskellige falske bitcoin-relaterede reklamer på sociale medier og andre steder, som har gjort, at de har den forkerte opfattelse af kryptovalutaer. I denne artikel kommer vi ind på, hvordan man investerer i kryptovalutaer uden at blive snydt.

 

Her kan du investere i kryptovaluta

Der findes rigtig mange forskellige steder, hvor du kan købe og sælge kryptovalutaer. Det er vigtigt, at du finder en platform, som passer til dine behov. Basalt set kan de egentlig de samme ting, men du finder ikke altid det samme udvalg af coins på alle børser og platforme. Binance er meget god, hvis du ønsker at handle på en børs, hvor du finder et kæmpe udvalg af forskellige coins.

 

Børsen Binance har efterhånden eksisteret i rigtig mange år, og den har også rigtig mange brugere. Når du opretter en konto derinde, så er det vigtigt, at du slår 2FA til. Dette gør nemlig, at du skal bekræfte dit login med din mobiltelefon. Slår du dette til, så øger du din sikkerhed markant. Det er meget nemt at blive snydt af en falsk login-side for Binance, hvorfor du bør undgå at klikke på links i emails og generelt slå alle sikkerhedsindstillinger til på Binance – eller en anden børs, hvis du ikke vælger Binance.

 

Husk disse ting

Vi kom tidligere ind på det, men det er vigtigt at nævne igen. Hvis du aldrig har investeret før, så bør du nok ikke starte med kryptovalutaer. Det er nemt at komme i gang med i den forstand, at det ikke er særligt besværligt at oprette en konto og indsætte penge. Det kan dog være svært at finde ud af, hvad man reelt investerer i, og hvilken risiko det indebærer. Generelt er der tale om meget høj risiko, hvis man skal følge udtalelser fra forskellige aktører.