Mobil covers: Her er de mest populære 2021

Det er nok de færreste moderne mennesker, som ikke har prøvet at tabe deres smartphone på gulvet, for dernæst med en frygtelig angst at samle den op med et håb om, at skærmen ikke er gået i stykker. For netop at undgå denne forfærdelige følelse, så har langt de fleste allerede investeret i de såkaldte mobilcovers.

Et mobilcover hjælper os netop med at holde vores smartphones intakte, men samtidig må de også godt se lidt smarte ud eller tjene andre formål. Hvis du derfor tænker, at det er tid til at opgradere dit gamle mobilcover, så læs med herunder, hvor du kan se nogle af de mest populære mobilcovers i 2021.

1. Mobilcovers med forskellige egenskaber

Da mobilcovers først begyndte at komme frem, så havde de ikke det mest overvældende designs, da fokusset hovedsageligt var på at holde mobilerne intakte. I dag har de dog fået mange smarte og praktiske designs, som gør det langt mere interessant at shoppe mobilcovers til ens telefon.

I 2021 er mobilcovers med forskellige egenskaber blevet utroligt populære. Blandt andet kan du finde et mobilcover, som kan fungere som et såkaldt ”fidget toy”, hvor du kan sidde og trykke på bobler, hvilket kan være dejligt afslappende.

Du kan ligeledes også finde et mobilcover, som har en ring bagpå, hvilket gør det nemmere at holde telefonen. Denne ring er dermed også med til at minimere risikoen for, at du kommer til at tabe din telefon ved et uheld.

2. Mobilcovers som ikke gemmer din telefon væk

Rigtig mange smartphones har i dag et utroligt smart og fint look, hvormed nogle mennesker faktisk vælger ikke at have et mobilcover, da de føler, at mobil coveret gemmer telefonens smarte design væk. Dette er selvfølgelig ikke en optimal ide, da det dermed gør risikoen for, at telefonen går i stykker, hvis den bliver tabt, større.

Nu er der dog kommet en række mobilcovers, som ikke gemmer din telefon væk. Det er såkaldte ”Perfect covers”, som indrammer din telefon i et beskyttende mobilcover, men selve coveret er lavet af helt klart plastik. På denne måde kan du stadig se hele telefonens design, men du har også beskyttelsen fra et mobilcover, hvilket er super smart.

3. Covers med forskellige mønstre på

Covers med forskellige mønstre på har siden begyndelsen været super populære, da det er en nem måde, hvorpå man kan tilføre noget charme og nogle dejlige farver til sin telefon. Derfor er det heller ikke underligt, at covers med mønstre og farver stadig er enormt populære her i 2021.

Dog er det også i højere grad blevet populært at købe helt basic mobilcovers i neutrale farver, hvorefter kreative mennesker så laver deres egne designs på coverne. Dette kan blandt andet gøres ved at male på coveret, eller ved at lime forskellige genstande fast til det.

På denne måde bliver coveret ekstra personligt, hvis du selv er bare en smule kreativ, så kan det være en oplagt ting at prøve, hvis du gerne vil gøre dit cover mere interessant og personligt at se på.