Køb smykker hos din lokale smykke designer

Hvis du skal ud at købe et nyt smykke til enten dig selv eller som en gave til anden, kan det være en fordel at købe hos en lokal smykkedesigner. Her kan du nemlig få nogle helt unikke smykke af høj kvalitet. På den måde er du sikker på, at der ikke er en masse mennesker, som har de samme smykker som dig.

 

Få personlige smykker

En lokal smykke designer kan som sagt hjælpe dig med at få unikke og personlige smykker. For eksempel kan man få designet sin vielsesring ved en lokal smykke designer. En Guldsmed København kan hjælpe med at designe flotte og unikke forlovelses- eller vielsesringe. En vielsesring er et symbol på et pars kærlighed, så det er vigtigt, at ringene sidder lige i skabet og afspejler kærligheden i forholdet. Hvis ringene er speciellavet, kan man selv få lov til at vælge designet. Man kan vælge formen, materialet, udsmykningen og alle de små detaljer. Man er også helt sikker på, at der ikke går et andet par rundt med de samme ringe.

Man behøver dog ikke købe en vielsesring for at kunne få et personligt smykke. Et smykke kan nemlig være personligt på mange måder. Det kan for eksempel være, at det bliver indgraveret eller at det er en gave fra en speciel person i ens liv.

Hvis du står og gerne vil købe et personligt smykke til en vigtig person i dit liv, er der nogle ting, som du skal overveje. Køb for eksempel helst en smykkeform, som du ved at personen går med. Der er for eksempel ingen grund til at købe en flot ring, hvis personen ikke går med ringe.

 

Smykker i guld, sølv eller noget helt tredje

Når du køber smykker hvad enten det er til dig selv eller en anden person, skal du også tænke over materialet og farven – her menes der om smykket skal være guld, sølv, hvidguld eller noget helt andet.

Guld angives i karat. Hvis smykket er 24 karat, er det rent guld – jo lavere karat, jo lavere indhold guld. Det er meget normalt, at et smykke er i 9 eller 18 karat guld.

Sølv kaldes primært sterling sølv, og hvis det er tilfældet, består det af 92,5% rent sølv. Det resterende er næsten altid kobber.

Hvidguld er en blanding af guld og andre grundstoffer. Det har samme farve som sølv. Hvidguld vælges ofte i stedet for sølv grundet ligheden mellem de to materialer. Men hvidguld er et stærkere materiale end sterling sølv.

Platin er et andet materiale, som man kan overveje, hvis man leder efter et utroligt holdbart materiale. Platin er dog en del dyrere end for eksempel guld og vejer også mere.