Find det rigtige puslebord hos Little Happy

Find det rigtige puslebord hos Little Happy

Det er super vigtigt at finde det rigtige puslebord inden, at det skal tages i brug. Da du kommer til at kigge på det meget, samt bruge meget tid ved det, er det rart at finde et, som både kan indgå i indretningen, og så skal det være rart at stå ved, når baby skal pusles. Hos LittleHappy kan du finde stort udvalg af pusleborde til hver en smag, så du vil med sikkerhed finde et du kan lide.

Når puslebordet er fundet er det vigtigt at finde noget godt tilbehør. Det har vi heldigvis også et stort udvalg af. Det kunne fx være, at der skulle en puslepude med til bordet og her kan en anbefaling være en puslepude fra Filibabba. Hvis du ønsker nogle gode opbevarings kasser, har vi hos LittleHappy opbevarings kasser fra Hay/Aykasa. De har et fint design, som gør at du godt kan tillade dig at lade dem stå fremme.


Derfor er det vigtig at finde et godt puslebord

Det kan være en god ide at købe et puslebord, som man synes godt om, fordi så kan du bruge det til at indrette børneværelset. Du kommer også til at bruge rigtig meget tid ved puslebordet, så du kan lige så godt anskaffe dig et godt et i starten, og så er det vigtigt, at det hverken er for lavt eller for højt.

  • Brug det til at indrette: Når du skal finde et puslebord, kan det være en god ide at tænke det ind i indretningen af børneværelset. Hos LittleHappy kan du vælge imellem mange forskellige slags pusleborde, som kommer i forskellige designs og farver.
  • Meget tid bruges ved bordet: Det er også tit vigtigt at få kigget på hvordan man har det når man står ved puslebordet. Det er ikke så fedt med et puslebord som enten er alt for lavt eller højt, fordi man kommer til at bruge meget tid ved bordet hver dag. Derfor kan det tit være en ide at tage et kig på målene.
  • Plads til opbevaring: Når barnet skal pusles er det rigtig smart, at alting er i nærheden fx bleer, rent tøj, vådservietter osv. Derfor kan det for nogen være en god ide at købe et puslebord med mulighed for opbevaring, det kan enten være et bord med skuffer eller med plads til at sætte kasser til opbevaring.

 

Stort udvalg af både puslebord og tilbehør

Hos LittleHappy kan du finde et stort udvalg af både pusleborde og tilbehør. Puslebordene fåes i mange forskellige designs og farver. Nogle er med ben og andre er uden, det er helt op til dig, hvilken du ønsker. Dette samme gælder diverse tilbehør til puslebordene. Hos Filibabba kan du fx finde en puslepude, som vil passe perfekt til dit nye puslebord. Puslepuden vil sørge for, at din baby vil ligge behageligt, imens han/hun bliver puslet.

Hvis du ønsker opbevarings kasser er dem fra Hay/Aykasa super. De passer både ned i skuffer og skabe, men de kan også stå fremme med pusle nødvendigheder i. De har et fint design, som gør det muligt at lade dem stå fremme og bidrage til indretningen.