Bestil en gratis forundersøgelse hos BetterSmile

Sidder du med en følelse af, at dit smil ikke er, som det skal være? Ønsker du måske en korrigering af en eller flere tænder, eller ønsker du simpelthen bare en tandblegning?

Det er langt fra unormalt, at en lang række af mennesker er flove over deres egne tænder. Faktisk er der mange mennesker, der hver dag går og overvejer, om de skal opsøge deres tandlæge i håb om, at han eller hende kan hjælpe vedkommende med at få sit drømmesmil.

Der er dog desværre langt fra tanke til handling, især hvis man er en person, som ikke har haft de bedste erfaringer med tandlæger førhen i tiden. Det kan derfor være ret beroligende at vide, hvordan processen foregår, hvorfor denne vil gennemgås her.

Hvad sker der under en forundersøgelse?

Mange tandlæger tilbyder, at man allerede inden, at man påbegynder en behandling hos dem, kan komme ind og møde det team, som vil komme til at stå få realisering af ens drømmesmil.

Ikke desto mindre kan man få en gratis forundersøgelse hos BetterSmile, hvor man yderligere får et indblik i, hvad processen indebærer, men ligeledes hvordan resultatet vil komme til at se ud. Nutidens teknologier gør nemlig, at man virtuelt kan skabe et billede af, hvordan tænderne vil komme til at se ud efter henholdsvis en korrigering, tandblegning eller begge.

For mange mennesker, der lider af tandlægeskræk, kan dette være en betryggende fremgangsmåde, idet det bidrager til, at man hele tiden har et indblik i processen, og hvordan denne kommer til at foregå.

Hvorfor skal man vælge BetterSmile?

Hos BetterSmile lægges der stor vægt på, hvordan perfektion er målet. Dette betyder også, at der er stor fokus på kvalitetssikring, hvilket afspejles i, at man betaler for resultatet og ikke processen, som leder til resultatet. Her bør det dog pointeres, hvordan fokus ikke kun er på, at resultatet er æstetisk smukt, men ligeledes at det er funktionelt i ens hverdag.

Det betyder dog ikke, at der ikke også er fokus på, at processen frem til resultatet skal være lige efter ens behov. Har man derfor haft dårligere oplevelser med tandlæger førhen, gøres der også alt for at anerkende dette og få vedkommende bedst muligt igennem behandlingen, således man forhåbentlig kan tage en bedre oplevelse med sig ud på den anden side. Skulle det dog stadig være lidt udfordrende at gå ind til alene, er der intet, som stopper dig fra at tage en god ven eller veninde under armen og få jer en forundersøgelse hver især – det er jo gratis!

Læs mere om BetterSmile her, hvis du ønsker at realisere din drøm om at få et smil, som du kan være alt andet end flov over.