Hvad koster det at skifte en faldstamme?

Står du også og skal til at udskifte en faldstamme? Og ved du ikke helt, hvad det vil koste dig? Så er du kommet til den rette artikel. Her får du nemlig et godt bud på, hvad det vil koste dig at skifte en faldstamme. Det kan du for eksempel få gjort igennem en kloakservice. En kloakservice er en service, hvor du får hjælp til ting ved din kloak. Du kan finde mere om dette på linket her: https://kimskloakservice.dk/.

Hvad er en faldstamme?

Måske sidder du og tænker over, hvad en faldstamme egentlig er. Så får du svaret her: En faldstamme er et afløbsrør, som er aflangt, der sørger for, at dit spildevand løber sikkert og fornuftigt igennem dit afløb. En faldstamme bruges især ved etageejendomme, hvis du for eksempel har et hjem med badeværelse på første salen, eller hvis du bor i lejlighed, hvor faldstammen så sørger for, at alle afløbsrør kommer det samme sted hen. Så kort fortalt er en faldstamme det, som sørger for at afløbet i en etageejendom kommer ned i afløbet under jorden. Her er det så helt genialt at være en del af en kloakservice, hvor du kan få hjælp til netop dette med en faldstamme.

Hvad koster det at skifte en faldstamme?

Men hvad koster det så, hvis det er gået galt hos dig, og faldstammen skal skiftes ud? Det kan faktisk være meget forskelligt. Det handler især om, hvor mange badeværelser der hører til den specifikke faldstamme, og hvor stort badeværelset, hvor faldstammen hører til er. Derfor kan det være svært at sætte en specifik pris på, hvad det vil koste at få skiftet din faldstamme. Her kan der ofte også være gode penge af spare, hvis man er en del af en kloakservice. Du skal dog gerne regne med, at det vil koste dig mellem 30 og 40 tusind kroner at få skiftet faldstammen til en ny en, samt selve prisen på faldstammen – f.eks. med en kloakservice. Men igen kommer dette meget an på, hvor voldsom en håndværker opgave det vil være at udskifte netop din faldstamme. Hvis du blot skal have foretaget en relining af dit eksisterende afløbsrør, kan det koste omkring 15 tusind kroner. Så det er bestemt værd at overveje, når du skal have fundet ud af, om du skal skifte din faldstamme, eller om der kan være en anden løsning, som er bedre for dig og din økonomi.