Hvordan kan du få mere ud af din revisor i Aalborg?

Som virksomhedsejer ved du, hvor vigtigt det er at have styr på din økonomi. Men har du også tænkt over, hvad din revisor kan gøre for dig udover at lave dit regnskab? Hos RéVision+ Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab tilbyder vi meget mere end bare revision. Vi er din lokale rådgiver, der kan hjælpe dig med alt fra forsikring og pension til strategi og HR.

I dette blogindlæg vil vi fortælle dig om de mange fordele ved at vælge os som din revisor i Aalborg. Du vil også få nogle gode råd til, hvordan du kan frigøre mere tid til at prioritere din virksomheds udvikling og visioner.

Et one-stop-shop med helhedsorienteret rådgivning

RéVision+ Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab er et one-stop-shop, hvor du kan få al den rådgivning, du og din virksomhed har brug for ét sted. Vi har nemlig flere forskellige afdelinger, der kan bistå dig med hver deres ekspertise:

 • Forsikringer – vi hjælper dig med at finde de bedste forsikringsvilkår og priser til din virksomhed og dine medarbejdere.
 • Pension – vi hjælper dig med at optimere din pensionsopsparing og sikre dig de bedste pensionsvilkår.
 • Jura & inkasso – vi hjælper dig med juridiske spørgsmål, kontrakter, aftaler og inddrivelse af udeståender.
 • Strategikonsulenter – vi hjælper dig med at udvikle og implementere en ny forretningsstrategi, som kan give dig vækst og konkurrencefordele. Ofte kan du få offentlige tilskud til denne type rådgivning.
 • HR- og personaleudvikling – vi hjælper dig med at rekruttere, fastholde og udvikle dine medarbejdere, så du får det bedste ud af dit team.

Vores lokale revisor i Aalborg hjælper dig derfor ikke kun med klassiske revisorydelser som bogføring, budgetter, skatterådgivning, revision og regnskab. Vi hjælper dig også med at få en helhedsorienteret rådgivning på tværs af faggrænser, når du har brug for det – enten i samarbejde med dine egne rådgivere eller i samarbejde med vores rådgivere. Har du et godt samarbejde med din advokat, din pensionsrådgiver eller lignende, hjælper vi dig derfor i samarbejde med din nuværende advokat. Men mangler du en advokat, en HR-konsulent eller andet, kan vores revisor i Aalborg hjælpe dig med at finde de rådgivere, du mangler.

Abonnementer med fri telefonsupport og fast lav pris

Som noget utraditionelt tilbyder vi en række abonnementer, hvor du får rådgivning og ydelser til fast lav pris pr. måned uanset hvor meget, du ringer:

 • 3 typer af Revisorabonnementer – som minimum årsrapport, revisorpåtegning og fri telefonsupport.
 • 3 typer af Strategiabonnementer – få hjælp til udvikling og implementering af ny forretningsstrategi.
 • Inkassoabonnement – som RKI inkassopartner hjælper vi dig med at få dine udeståender indbetalt.
 • Forsikringsabonnement – få hjælp til at få de bedste forsikringsvilkår og priser.
 • Pensionsabonnement – få hjælp til at få de bedste pensionsvilkår og de laveste priser på din pensionsopsparing.

Med vores abonnementer får du altså en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser på fakturaen. Du får også fri adgang til at ringe til os, når du har spørgsmål eller brug for rådgivning. På den måde kan du altid føle dig tryg og sikker på, at du får den bedste service og den rigtige løsning.

Lokal tilstedeværelse med landsdækkende netværk

Vores revisorkontor i Aalborg ligger på Porsvej2, 9000 Aalborg. Her kan du møde vores dygtige og erfarne team, der står klar til at hjælpe dig med dine revisionsbehov. Vi har et godt kendskab til det lokale marked og de lokale muligheder, og vi kan derfor tilbyde dig skræddersyet rådgivning, der passer til din situation.

Samtidig er vi en del af et landsdækkende netværk af revisorer, der arbejder tæt sammen på tværs af geografiske grænser. Vi har særligt et godt samarbejde med vores revisionsafdeling i Søborg, som ledes af statsautoriseret revisor, Søren Søndergaard. Søren Søndergaard kombinerer jobbet som statsautoriseret revisor med at varetage landbrug på Mors, hvorfor Søren Søndergaard jævnligt befinder sig i Aalborg. På den måde kan du få glæde af vores brede faglige kompetencer og vores store netværk af rådgivere.

Få frigivet mere tid til at prioritere din virksomhed

Det er tidskrævende at stå alene med bogføringen i din virksomhed. Netop derfor er det en langsigtet investering at udlicitere dine revisionsopgaver til din lokale revisor i Aalborg, der har mange års erfaring og gode kompetencer inden for alle slags bogføringsopgaver. Her er nogle af de fordele, du kan opnå ved at vælge os som din revisor i Aalborg:

 • Skab mere tid til udvikling og visioner – tid er en dyrebar ressource, når du ejer og driver en virksomhed. Med én arbejdsopgave mindre på dine skuldre, får du frigivet tid til at fokusere på en effektiv drift og videreudvikling af din virksomhed.
 • Undgå dyre begynderfejl – der er meget lovgivning og mange tal at sætte sig ind i, når der skal laves revision. Er det første gang, du skal lave regnskab, er det derfor nemt at overse vigtige krav til formalia, betalingsfrister eller indberetninger, der senere kan koste dig på pengepungen i form af bøder.
 • Bevar overblikket over økonomien – en veludført bogføring gør det nemmere at lægge fremtidens strategier baseret på din økonomiske situation i firmaet. Vores dygtige revisorer hjælper dig med at holde fingeren på pulsen og tager løbende temperaturen på din økonomi, så du kan justere dine aktiviteter efter det.

Ønsker du at vide mere om, hvordan vores revisor i Aalborg kan hjælpe dig? Du kan læse mere om vores enkeltydelser, pakkeløsninger og abonnementer på vores hjemmeside, ligesom vi også altid står til rådighed, hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine muligheder. Kontakt os i dag og lad os finde den bedste løsning for dig og din virksomhed eller læs mere på vores website.

Måske vil du også læse: En guide til pastatyper