Hold styr på tidens trends og tendenser

Søger du en stærk modeblog, så du kan holde trit med tidens trends inden for mode, design og visuel kultur? Så læs med her om JakkerFrakker.dk.

 

Har du styr på tidens trends? JakkerFrakker.dk kan holde dig opdateret med, hvad der sker inden for design, mode, tøj, brugskunst og indretning. Det er en gratis blog, som fokuserer på visuel kultur og nye trends, og der bliver ofte lagt nye indlæg ud, som du kan læse helt uden betalingsmur. Søger du inspiration til fx hus og hjem, og hvordan du kan indrette dig på en smartere måde, så vil siden helt sikkert være nyttig. Du kan bl.a. finde artikler om en ny spændende bevægelse inden for indretning: New Yorker vægge. Mange nye boliger bliver lavet i store rum, for at lyset frit kan vandre igennem fra fx stue til køkken. Det har mange fordele og giver nogle smukke, store og lyse rum, men det kan også skabe gener ift. lyd og lugt. Det kan fx være generende, at ens stue lugter i dagevis, hvis man har stegt fisk i køkkenet, men det kan en New Yorker væg løse. Det er smukke glasvægge med sorte stålsprosser, som lader lyset trænge igennem, og som giver dig nogle helt nye spændene muligheder for at indrette dig. Ved at opdele sit hjem med glasvægge, kan man skabe mindre hyggelige rum, men stadig have følelsen af et stort, smukt og lyst rum. Søger du spændende tips til indretningen, så kan bloggen være et godt sted at finde inspiration!

Læs mere på JakkerFrakker.dk

På JakkerFrakker.dk bliver der skrevet om stort og småt inden for mode, design og æstetik. Du kan læse om bl.a. modetøj, smykker, design, genbrugstøj, børnetøj og sportstøj. Der findes nogle ret spændende genbrugsbutikker i Danmark for tiden, som bl.a. sælger luksus vintage. Drømmer du fx om en Louis Vuitton taske, men synes den er lidt pebret? Du kan finde forskellige super spændende artikler om bl.a. vintage og modetøj på siden, som give dig nyheder fra modeverdenen. Chanel tasker og Louis Vuitton tasker er lavet i super høj kvalitet og kan holde hele livet, så det er en god ide at overveje, om man kan købe dem brugt, da man på den måde får rigtig meget for pengene. På siden kan du også læse om brugskunst og design til hjemmet. Skal du indrette dig på ny, invester i en ny sofa eller har du bare lyst til at lade dig inspirere af gode boligtips, så klik ind på www.jakkerfrakker.dk. Der bliver ofte bragt nye indlæg om bl.a. smukke designermøbler, som kan købes til super gode priser.